ثبت چک در نرم افزار حسابداری سپیدار

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

ثبت چک در نرم افزار حسابداری سپیدار
20 تیر 1401
useradmin
2346
ثبت چک در نرم افزار سپیدار
ثبت چک در نرم افزار سپیدار

مبادلات مالی در بسیاری از مشاغل بر اساس چک است. این مشکل در بین بسیاری از شرکت ها و بنگاه های صنعتی رایج است. در برخی بنگاه های اقتصادی تعداد چک های مبادله شده به حدی است که نیاز به کنترل و نظارت دقیق دارد. عدم مستندسازی و رسیدگی به مسائل مربوط به این دسته از اسناد مشکلات جدی برای کسب و کار ایجاد می کند. در کنار اختلال در جریان نقدینگی، مسائل حقوقی زیادی برای کسب و کار وجود دارد. استفاده از نرم افزار برای کنترل اسناد و چک های دریافتی و پرداختی در یک شرکت، مدیریت امور را بسیار آسان می کند. نرم افزار حسابداری سپیدار ابزاری بسیار مناسب و کارآمد برای این منظور می باشد. در زیر راهنمای کامل ثبت چک در سپیدار سیستم را بررسی خواهیم کرد.

چک چیست؟

چک امروزه ابزار بسیار کارآمدی است که جایگزین وجه نقد شده است و در واقع چک یک سند تجاری است که توسط بانک برای افراد واجد شرایط صادر می شود. با توجه به مشکلات حمل و نقل پول و امنیت آن و همچنین راحتی کار، امروزه استفاده از چک بسیار رایج شده است و مردم می توانند از آن برای خرید و فروش سریعتر استفاده کنند و دیگر نیازی به حمل مقدار زیادی پول نقد ندارند. زیرا برای استفاده از چک کافی است در حساب بانکی خود پول داشته باشید تا چک تسویه شود.

در صدور چک باید به چند نکته توجه شود اولاً چک خط خوردگی نداشته باشد، عدد مورد نظر به دو صورت حروف و اعداد درج شود و امضای صاحب چک درج شود. چک برای بانک معتبر است و گیرنده می‌تواند آن را بپذیرد چک‌ها انواع مختلفی دارند که پرکاربردترین آنها چک معمولی است که از اولین چک‌های مورد استفاده بوده و افراد باید به یکی از شعب آن بانک مراجعه می‌کنند. به بازخرید آن از دیگر انواع چک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

چک بانکی رمزگذاری شده
چک بین بانکی رمزگذاری شده
چک تایید شد
چک تضمینی
چک مسافرتی
دسته چک ماهیگیر
چک سفید با امضا

ثبت چک در نرم افزار سپیدار
ثبت چک در نرم افزار سپیدار

آموزش ثبت چک در نرم افزار سپیدار

پس از ورود به نرم افزار حسابداری سپیدار به قسمت دریافت و پرداخت بروید. برای این کار از طریق منوی کناری صفحه اصلی اقدام کنید، سپس بر روی تب عملیات کلیک کنید تا مجموعه های این قسمت نمایش داده شود، سپس از بین گزینه های موجود، رسید را انتخاب کنید. پس از طی این مراحل صفحه یا فرم جدیدی باز می شود که برای ثبت رسید جدید باید آن را کامل پر کنید. مراحل تکمیل این فرم به شرح زیر است:

نوع:

هنگام پر کردن فرم، اولین نوع گزینه است که دارای منوی کشویی است و دارای چهار گزینه است:

گارانتی، این گزینه زمانی است که چک دریافتی از نوع چک تضمینی باشد.
دریافتی از مشتری، این گزینه زمانی است که شما آن را از مشتری دریافت کرده اید و فرقی نمی کند که چه نوع چکی باشد.
دریافت از فروشنده چک های دریافتی از فروشنده ها با این گزینه مشخص می شوند.
رسید از یک واسطه، هر چک دریافتی از تاجر شرکت در این گزینه درج شده است. این گزینه فقط برای کاربرانی قابل استفاده است که زیرسیستم فروش پیشرفته را دارند.
سایر رسیدها، این یک گزینه ویژه برای دریافت سپرده از شرکا، رسید از توزیع کنندگان وام و غیره است.
طرف مقابل:

پس از گذراندن مرحله اول، باید سمت حسابی که چک را دریافت می کند را مشخص کنید. در این گزینه باید با در نظر گرفتن انتخاب تب اول از بین حساب هایی که در زیر سیستم ثبت کرده اید، دریافت کننده چک را انتخاب کنید.

تاریخ و شماره:

پس از پرکردن فرم ثبت چک در نرم افزار سپیدار دو گزینه تاریخ و شماره وجود دارد که در این قسمت باید شماره چک دریافتی و تاریخ وصول را در فرم وارد کنید.

موین:

یک عدد مشخص در کدگذاری یک اکانت مشخص شده است و شما باید یکی از آنها را انتخاب کنید.

ایجاد:

در صورتی که چک دریافتی تسویه حساب باشد باید چک کنار گزینه تسویه حساب را فعال کنید. اکثر مشاغل قبل از استفاده از نرم افزار سپیدار چک دریافت کرده اند، بنابراین اگر آن شرکت ها وارد نرم افزار سپیدار شده و چک های واگذار نشده از گذشته داشته باشند، می توانند در گزینه استقرار آن را ثبت کنند.

رجیستری در سپیدار را بررسی کنید:

در این قسمت باید از بین وجوه ثبت شده در سامانه، گیرنده چک را انتخاب کنید.

شرح:

اگر می خواهید در مورد ثبت چک در سامانه توضیحی اضافه کنید باید در این قسمت بنویسید.

یک خط جدید ایجاد کنید:

برای ایجاد یک ردیف جدید در بخش بررسی، روی گوشه سمت راست پایین صفحه کلیک کنید تا یک ردیف جدید ایجاد شود.

اطلاعات چک را پر کنید:

هنگامی که یک خط جدید در قسمت چک ایجاد می شود، بخش های مختلفی در آن ردیف وجود دارد که باید پر شوند، مانند: شماره چک، مبلغ، سررسید، برگشتی، بانک، کد شعبه، شعبه، شماره حساب.

تخفیف:

اگر در قسمت اول (نوع) یکی از دو گزینه دریافت از مشتری یا دریافت از تامین کننده را انتخاب کرده باشید، گزینه تخفیف فعال خواهد شد. هر مقداری که در مقابل گزینه تخفیف وارد شود به مبلغ دریافتی اضافه می شود و کل مبلغ ایجاد می شود.

نماد بررسی های متوالی:

در این قسمت چک های متوالی چک هایی هستند که در فواصل زمانی معین و با شماره های متوالی دریافت می شوند. در این مواقع، نیازی به ایجاد خطی برای هر چک دریافتی ندارید، زیرا می توانید با کلیک بر روی نماد چک های متوالی در گوشه سمت راست پایین صفحه، به صفحه چک های متوالی دسترسی پیدا کنید. این صفحه شماره چک های اولیه و پایانی، فواصل دریافت چک های تاریخی را بر اساس روز، تعداد چک ها و برگشت چک ها ثبت می کند. در نتیجه، روند ثبت چک های متوالی بسیار سریعتر می شود.

دریافت چک:

در صورت نیاز به مقداردهی اولیه چک ها، باید نماد مربوط به مقداردهی اولیه چک ها را از گوشه سمت راست پایین سیستم انتخاب کنید.

فروشگاه:

پس از انجام دقیق تمامی 12 مرحله بالا، باید بر روی گزینه save کلیک کنید تا تغییرات ایجاد شده در سیستم ذخیره شود.

نکات ثبت چک در نرم افزار سپیدار

هنگام ثبت سند در نرم افزار سپیدار باید به دو نکته توجه کافی داشت تا این کار به درستی انجام شود.

در صورت فعال نمودن صدور سند حسابداری در قسمت تنظیمات نرم افزار سپیدار، پس از ثبت چک در سامانه، فرم آن به صورت خودکار در سند حسابداری نمایش داده می شود.
یک ستون عمودی در سمت راست صفحه فرم ثبت نام تأیید وجود دارد که حاوی اطلاعات اضافی، یادداشت ها و سؤالات متداول است. در صورت نیاز به ثبت اطلاعاتی غیر از اطلاعات وارد شده در منوی اطلاعات اصلی می توانید از این قسمت استفاده نمایید.


ویژگی های مهم نرم افزار سپیدار
امکان صدور سند حسابداری برای کلیه چک ها
امکان پیوند کلیه عملیات سیستم دریافت و پرداخت چک به سیستم حسابداری
توانایی ارائه متنوع و کاربردی

ثبت چک در نرم افزار سپیدار
ثبت چک در نرم افزار سپیدار

مقالات مرتبط

شبکه تحویل محتوا 12 دی 1401

شبکه تحویل محتوا

تعریف شبکه تحویل محتوا و کاربردهای آن شبکه تحویل محتوا یا CDN ابزاری در نظر گرفته می‌شود که باعث شده است بتوانیم حجم زیادی از داده‌ها را در چند ثانیه از سایت‌هایی دریافت کنیم که سرورهای آن‌ها هزاران کیلومتر از...

مقالات ادامه مطلب
فضای ابری گوگل چیست؟به همراه آموزش استفاده از گوگل درایو 22 آبان 1401

فضای ابری گوگل چیست؟به همراه آموزش استفاده از...

فضای ابری گوگل چیست؟ این سوال بسیاری از کاربران است. فضای ابری گوگل اشاره به ارائه منابع فناوری اطلاعات به تقاضاکنندگان آن در ازای دریافت هزینه دارد. خب منظور از منابع فناوری اطلاعات چیست؟ ممکن است برای رفع نیازهای خود...

مقالات ادامه مطلب
معرفی زیر سیستم های سپیدار 31 مرداد 1401

معرفی زیر سیستم های سپیدار

معرفی زیر سیستم های سپیدار سیستم در این مقاله سعی داریم شما را با زیر سیستم های حسابداری سپیدار آشنا کنیم. نرم افزار حسابداری سپیدار برای راحتی شما زیرسیستم هایی را طراحی کرده است که نقش مهمی در موفقیت شما...

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین