7 رمز موفقیت در مغازه داری و فروشگاه داری

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

7 رمز موفقیت در مغازه داری و فروشگاه داری
5 مهر 1401
useradmin
2174

مغازه داران به دنبال مشتریان وفادار هستند تا محصولات خود را به آنها بفروشند. این مشتریان وفادار، کسب و کار شما را به دیگران معرفی می کنند و بقای شما را افزایش می دهند. در این مقاله به ۷ راز موفقیت در خرید و مدیریت فروشگاه می پردازیم که با استفاده از آن ها می توانید سود خود را در مغازه داری افزایش دهید.

در گذشته مشتریان فروشگاه های بزرگ مانند اتوبوس های یک شرکت بودند. اگر یکی را از دست بدهید، چند دقیقه بعد دیگری می رسد. هیچ فروشگاهی نگران کیفیت خدمات رسانی به مشتریان نبود، زیرا می دانست اگر مشتری از خدمات فروشگاه راضی نباشد، قطعا مشتری دیگر به فروشگاه آنها می آید و از همان خدمات راضی خواهد بود.

دلیل اصلی روی آوردن بسیاری از افراد در آن زمان، سهولت و درآمدزایی این تجارت بود. راهی که صاحب فروشگاه خرده فروشی ممکن است افزایش فروش سالانه بین 20 تا 30 درصد را در نظر بگیرد.

خب الان دیگه اون روزا تموم شده، مشتری ها دیگه به ​​این راحتی خرید نمیکنن، هر مغازه ای باید تو همون روز مشتری پیدا کنه و از همه مهمتر برای افزایش حجم فروش باید تلاش زیادی کرد. چی تغییر کرد؟! بله، درست حدس زدید، رقابت بازار و انتظارات مشتریان تغییر کرده است. اگر مشتری در زمان و مکان مناسب آنچه را که می خواهد در فروشگاه شما پیدا نکند، چندین فروشگاه دیگر کمی بیشتر منتظرند تا نیازهای مشتری شما را برآورده کنند. امروز در همه جا رقابت وجود دارد. این مسابقه هرگز متوقف نمی شود. نباید لحظه ای از آن غافل شوید.

موفقیت در مغازه داری

در زیر خلاصه ای از استراتژی ها آمده است که به خرده فروشان و فروشگاه های کوچک کمک می کند تا برای رویارویی با این چالش آماده شوند:

حداقل یک دلیل برای بازدید از فروشگاه خود به افراد ارائه دهید:

اولین کاری که صاحب فروشگاه می تواند برای بهبود فروشگاه یا فروشگاه های خود انجام دهد این است که با ایجاد یک ساختار مناسب، حداقل یک دلیل برای مراجعه به فروشگاه خود به افراد ارائه دهد. به عنوان مثال فروشگاه های مختلف می توانند رویدادهای متفاوت و جذابی را برگزار کنند. استفاده از کوپن های تخفیف همیشه برای مخاطبین شما جذاب خواهد بود. مشتریان همیشه علاقه مند به خرید کالا با قیمت پایین تر هستند. این عوامل باعث می شود مشتریان تجربه خرید خوبی از فروشگاه شما داشته باشند و شما را به دیگران توصیه کنند.

مطالب مرتبط :   کاربرد هوش مصنوعی در حسابداری و امور مالی

روی نحوه فروش تمرکز کنید:

بپذیرید که هیچ کس واقعاً نیازی به خرید محصول شما ندارد زیرا احتمالاً در حال حاضر نیازی به خرید آن نمی بیند. در طول 25 سال گذشته، ما از اقتصادی مبتنی بر کمبود کالا و خدمات به اقتصادی با فراوانی غیرقابل تصور حرکت کرده‌ایم. فروش چیزی که به راحتی در جای دیگری به دست می آید بسیار دشوار است. به همین دلیل، باید روی نحوه فروش محصول خود و ایجاد یک تجربه مشتری متمایز تمرکز کنید. همانطور که محصولات می آیند و می روند، همیشه بازاری برای تجربه های خرید متمایز و به یاد ماندنی وجود خواهد داشت. برای این کار کافی است کسب و کار خود را به گونه ای راه اندازی کنید که به مشتریان خود آنچه را که می خواهند بدهید و خواهید دید که از شما خرید می کنند و باعث رونق کسب و کار شما می شوند.

تمایل خود به روندهای کسب و کار سنتی را کنار بگذارید:

روش های جدیدی را آزمایش کنید که فکر می کنید برای بازار شما بهترین کار را دارند. هیچ جادویی وجود ندارد. بازار به سرعت در حال تغییر است و نمی توانید انتظار داشته باشید که روش هایی که در گذشته برای شما سودآور بوده اند در آینده نیز موثر باقی بمانند. شرکت هایی که به جای نگاه به گذشته به آینده نگاه می کنند در این مسابقه پیروز خواهند شد.

کانال های فروش خود را گسترش دهید:

اگر به ایجاد فروشگاه های جدید افتخار نمی کنید یا اکنون سرمایه ای برای ایجاد آن ندارید؟ در عوض، تنوع کانال های فروش خود را در نظر بگیرید، مانند فروش آنلاین یا استفاده از شبکه های اجتماعی. به عنوان یک فروشگاه مستقل، باید بتوانید کانال های فروش خود را به گونه ای طراحی کنید که مشتریان بتوانند هر زمان که خواستند از محصولات و خدمات شما استفاده کنند. امروزه استفاده از دیجیتال مارکتینگ اولین استراتژی تمامی فروشگاه هاست. یک فروشگاه آنلاین برای محصولات خود ایجاد کنید، از شبکه های اجتماعی رایج برای نمایش محصولات خود به دیگران استفاده کنید و در نظر داشته باشید که می توانید با ارائه محتوای مناسب از طریق سایت و شبکه های اجتماعی با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.

مطالب مرتبط :   همه چیز درباره حسابداری چند سطحی

هرگز یادگیری و کاوش را متوقف نکنید:

شما ممکن است برخی از ویژگی های یک فروشنده موفق و صاحب فروشگاه را نداشته باشید، بنابراین باید برای یادگیری بیشتر تلاش کنید. اگرچه آزمون و خطا یکی از روش های رایج یادگیری است، اما این روش در این زمینه چندان کاربردی نیست. به عنوان مثال، اگر هرگز پنجره ای را نقاشی نکرده اید و می خواهید برای اولین بار این کار را انجام دهید، ممکن است برای همیشه به حرفه خود آسیب بزنید. بسیاری از مشتریان ممکن است از کنار فروشگاه شما عبور کنند و شما را نادیده بگیرند یا حتی برخی دیگر هرگز به فروشگاه شما باز نگردند.

برای حل این مشکل، مطالعه مجلات مرتبط، بررسی رقبای برتر رشته خود و جستجو در اینترنت می تواند کمک زیادی به شما کند. دایره المعارف سپیدار سیستم یکی از منابع مطالعاتی مناسبی است که با استفاده از آن می توانید جدیدترین روش های مدیریت فروشگاه را بنا به نیاز خود یاد بگیرید.

بازار خاص خود را پیدا کنید:

به طور کلی، بازار بسیار گسترده و از نظر اندازه بزرگ است، اما فقط فروشگاه های بزرگ و موفق می توانند بر کل بازار تأثیر بگذارند و بر آن مسلط شوند. اما خرده فروشان کوچکتر که احتمالاً شما یکی از آنها هستید، به دلیل منابع محدود و نقدینگی کافی، باید در حوزه بازارهای کوچکتر فعال باشند تا بتوانند نیازهای آن بازار را برطرف کنند. اگر می خواهید جایگاه بازار خود را مشخص کنید، شناسایی روندهای بازار، رقبا و مشتریان آینده بازار کاملاً ضروری است. سعی کنید ایرادات این بازار یعنی نیازهای برآورده نشده مشتریان را بیابید و اصلاح کنید.

مطالب مرتبط :   تعطیلی کاری چیست؟ + فرمول محاسبه آن

نقدینگی خود را مدیریت کنید:

تجارت شما بدون پول نقد زیاد دوام نخواهد آورد. نقدینگی مانند شریان حیات کسب و کار شماست. پولی که در فروشگاه شما جریان می یابد و از فروشگاه شما خارج می شود نیروی حیاتی است که تجارت شما را از نظر مالی سالم نگه می دارد. اگر عاقلانه بودجه بندی کنید و تفاوت بین درآمد و هزینه های ماهانه را بدانید، دیگر نگران تمام شدن پول نخواهید بود.

شرکت آریا تراز نمایندگی فروش سپیدار سیستم و نرم افزار حسابداری سپیدار به همراه پشتیبانی و آموزش با مناسب ترین قیمت می باشد.

مقالات مرتبط

چه خطراتی امنیت فروشگاه اینترنتی را تهدید می‌کنند؟ 29 آذر 1401

چه خطراتی امنیت فروشگاه اینترنتی را تهدید می‌کنند؟

در طول 10 سال گذشته، تعداد خرده فروشان آنلاین به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این رشد را می توان مرتبط با بهبود زیرساخت اینترنت در کشورمان و همچنین شکل گیری الگوهای رفتاری جدید در بین مردم دانست. به همین...

مقالات ادامه مطلب
کد اقتصادی چیست؟ چطور باید کد اقتصادی گرفت؟ 10 تیر 1402

کد اقتصادی چیست؟ چطور باید کد اقتصادی گرفت؟

کد اقتصادی یک عدد 12 رقمی برای شناسایی یک بنگاه اقتصادی است. چیزی شبیه کد ملی یک فرد است اما در واقع برای یک واحد اقتصادی و یک کسب و کار مشخص شده است. این عدد یک عدد منحصر به...

مقالات ادامه مطلب
آموزش حسابداری کالای امانی به زبان ساده 10 شهریور 1401

آموزش حسابداری کالای امانی به زبان ساده

آموزش حسابداری برای کالای امانی در این مقاله از سری مقالات آموزش حسابداری در مورد کالاهای امانی و آموزش حسابداری کالای امانی با شما صحبت می کنیم. اما ابتدا باید در مورد مفهوم کالاهای امانی و نحوه محاسبه آنها در...

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین