روش های پرداخت قبوض مالیاتی

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

روش های پرداخت قبوض مالیاتی
29 مرداد 1402
useradmin
1363

پرداخت قبوض مالیاتی

طبق قانون مصوب، بخشی از درآمد افراد مختلف جامعه از طریق قوانین مالیاتی به دولت پرداخت می شود. در حال حاضر مالیات در همه جوامع جمع آوری می شود و بخشی از هزینه های ساخت و ساز کشور از طریق مالیات تامین می شود. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی و افرادی که دارای منبع درآمد هستند موظف به پرداخت قبوض مالیاتی هستند.

پرداخت مالیات

باید با روش های خاصی انجام شود. شما می توانید این کار را به 3 روش انجام دهید.

پرداخت مالیات با شماره شخصی 30 رقمی؛ یکی از راه های پرداخت قبوض مالیاتی

مودیان باید پس از تکمیل اظهارنامه و پس از تعیین میزان مالیات، قبوض مالیاتی خود را پرداخت کنند. دولت روش های مختلفی را برای تسهیل در پرداخت مالیات ایجاد کرده است. پرداخت با استفاده از شناسه حساب مالیاتی 30 رقمی یکی از ساده ترین راه های پرداخت مالیات است. برای پرداخت با استفاده از شناسه 30 رقمی نسیم باید به سایت payments.tax.gov.ir مراجعه کنید.
در این قسمت باید گزینه “نسیم شناسه 30 رقمی” را انتخاب کنید. پس از وارد کردن این شناسه، اطلاعات حساب مالیاتی شما نمایش داده می شود و در صورت عدم مغایرت، می توانید پرداخت کنید. صاحبان مشاغل مشمول مالیات باید ابتدا در سامانه مودیان ثبت نام کرده و در تاریخ های معین اظهارنامه مالیاتی خود را ثبت کنند.

مطالب مرتبط :   حسابداری انواع هزینه ها در شرکت های تولیدی+طبقه بندی هزینه های تولید

پرداخت صورت حساب مالیاتی با بارکد؛ بازدید شخصی از ادارات مالیاتی

روش دیگر برای پرداخت صورت حساب مالیاتی، پرداخت بارکد موجود در صورت حساب مالیاتی است. نحوه پرداخت مالیات بارکد به این صورت است که مودیان باید به ادارات مالیاتی خود مراجعه کرده و از طریق ممیز یا کارشناس مالیاتی و بارکدخوان، صورت حساب مالیاتی خود را پرداخت کنند.
اغلب، نسخه های چاپی صورت حساب های مالیاتی دارای بارکدی با شناسه 42 رقمی هستند که می تواند برای پرداخت صورت حساب مالیاتی نیز استفاده شود. سیستم های مختلفی برای ثبت مالیات های مختلف وجود دارد. به عنوان مثال سامانه ارسال لیست مالیات حقوق به نشانی salary.tax.gov.ir ثبت شده است و مدیران و کارشناسان حسابداری باید از کلیه موارد مربوط به امور مالیاتی و پرداخت مالیات مطلع باشند.

پرداخت قبوض مالیاتی از طریق سامانه پرداخت قبوض مالیاتی

یکی از ساده ترین راه ها برای پرداخت صورت حساب مالیاتی پرداخت از طریق سیستم مالیاتی است. سازمان امور مالیاتی علاوه بر ایجاد نظام مالیات بر ارزش افزوده، سامانه پرداخت قبوض مالیاتی را نیز ایجاد کرد. برای پرداخت از طریق سامانه مالیاتی باید به سایت tax.gov.ir مراجعه کرده و از قسمت سایر خدمات مالیاتی گزینه پرداخت الکترونیکی مالیات را انتخاب کنید.
در مرحله بعد باید بر روی گزینه پرداخت الکترونیکی مالیات ضربه بزنید و پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور مالیات خود را پرداخت کنید. برخی از برنامه های حسابداری دارای قابلیت های عالی و مرتبط هستند و خطای انسانی را از بین می برند. به عنوان مثال سیستم حقوق و دستمزد سپیدار تمامی مبالغ مالیات و پرداختی کارکنان را محاسبه کرده و گزارش نهایی را در اختیار شما قرار می دهد.

مطالب مرتبط :   بک آپ گیری از نرم افزار سپیدار در دراپ باکس (Dropbox)

مهلت پرداخت قبوض مالیاتی؛ تا یک ماه بعد از هر دوره

با توجه به اینکه شروع و پایان سال مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است، بازه زمانی مشخصی برای حساب های مالیاتی مختلف در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال مهلت تسلیم اظهارنامه و پرداخت مالیات نتیجه به دست آمده 4 ماه پس از ابلاغ می باشد. به عنوان مثال مالیات بر ارزش افزوده باید 4 بار در سال پرداخت شود. مهلت پرداخت قبوض مالیات بر ارزش افزوده یک ماه پس از پایان فصل می باشد. به زبان ساده، تا پایان تیرماه فرصت دارید مالیات بر ارزش افزوده بهار را پرداخت کنید.

همچنین معمولاً تا پایان فروردین ماه سال بعد فرصت دارید تا مالیات حقوق خود را ارسال کنید. مهلت پرداخت مالیات حقوق از سال 1401 تا پایان فروردین 1402 در نظر گرفته شده است البته در نظر داشته باشید که طبق قانون سازمان تامین اجتماعی برخی اقلام از پرداخت مالیات معاف هستند. از جمله مواردی که از پرداخت مالیات معاف هستند می توان به مواردی مانند هزینه های درمانی، حقوق نیروهای مسلح و هزینه ایاب و ذهاب و مأموریت های ویژه اشاره کرد.

جریمه دیرکرد مالیات چقدر است؟

جریمه های مالیاتی و همچنین مهلت پرداخت صورت حساب مالیاتی متفاوت است. طبق قانون و ماده 190 مالیات های مستقیم، در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی مالیات بر درآمد سالانه را در تاریخ مقرر پرداخت نکنند، به ازای هر ماه تاخیر، 2.5 درصد جریمه خواهند داشت. همچنین جریمه دیرکرد اظهارنامه برای اشخاص حقوقی 30 درصد و برای اشخاص حقیقی 10 درصد است. توصیه می کنیم برای جلوگیری از ضرر و زیان و پرداخت جریمه مالیاتی اضافی از نرم افزارهای حسابداری مانند نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم استفاده کنید.

مطالب مرتبط :   نرم افزار حسابداری فروشگاه عینک

استفاده از نرم افزار حسابداری برای محاسبه دقیق مبالغ مالیاتی

به طور کلی برای پرداخت قبوض مالیاتی 3 راه برای استفاده از بارکد، سیستم مالیاتی و شناسه نسیم 30 رقمی وجود دارد. پیشنهاد می کنیم برای محاسبه دقیق مبالغ مالیاتی از نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم استفاده کنید. سپیدار سیستم سالهاست که در زمینه ارائه و ترویج نرم افزارهای مالی و حسابداری فعالیت می کند. آریا تراز فرداد یکی از نمایندگی های برتر سپیدار سیستم در اصفهان است که آماده همکاری با شرکتها و کسب و کار های مختلف برای خدمات نرم افزاری است.

مقالات مرتبط

انواع بازاریابی به زبان ساده و علمی 7 اسفند 1402

انواع بازاریابی به زبان ساده و علمی

انواع بازاریابی در عصر تکنولوژی و ارتباطات امروزی، بازاریابی به یکی از عوامل اصلی موفقیت هر سازمانی تبدیل شده است. رقابت بین شرکت ها برای جذب و حفظ مشتریان همچنان در حال افزایش است و در این رقابت استفاده از...

مقالات ادامه مطلب
نرم افزار حسابداری لاستیک فروشی 25 آبان 1401

نرم افزار حسابداری لاستیک فروشی

خرید نرم افزار حسابداری لاستیک فروشی یکی از دغدغه ها و نیازهای اصلی تمامی دارندگان لاستیک خودروهای سبک و سنگین می باشد. نرم افزار فروشگاه سیستم دشت این قابلیت را دارد که تمامی امکانات و قابلیت های مورد نیاز فروشگاه...

مقالات ادامه مطلب
حسابرسی شرکت چیست؟ خدمات و مراحل حسابرسی شرکت ها 10 مرداد 1401

حسابرسی شرکت چیست؟ خدمات و مراحل حسابرسی شرکت...

هر کسب و کاری، صرف نظر از اندازه و نوع فعالیت، نیاز به حسابرسی دارد تا از اشتباهات و حتی تقلب در اسناد مالی و سایر اسناد مهم شرکت خود جلوگیری کند. از سوی دیگر، حسابرسی شرکت به مدیران و...

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین