امنیت نرم افزار های ابری

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

امنیت نرم افزار های ابری
26 تیر 1402
useradmin
1552

امنیت نرم افزار های ابری به چه وابسته است؟

در تمامی ادوار، از گذشته تا به امروز، مسائل مالی و حسابداری از موضوعات مهم و حیاتی برای هر کسب و کاری بوده است. امروزه مهمترین مسائل در حسابداری سرعت محاسبات، دقت تحلیل و امنیت اطلاعات است. با افزایش حجم اطلاعات و رویدادهای مالی در تجارت امروزی، حسابداری سنتی دیگر پاسخگوی نیاز سازمان ها و کسب و کارها نیست. بنابراین روش جدید به اسم نرم افزار های ابری معرفی شده است.

نرم افزار های ابری برای این منظور توسعه یافته است و در سراسر جهان اکثر کسب و کارها به سمت استفاده از سیستم های ابری با امنیت بالا حرکت می کنند.

نرم افزار ابری چیست؟

نرم افزارهای مبتنی بر فضای ابری در واقع نرم افزارهایی هستند که روی سرور سازمان نصب نمی شوند، بلکه روی اینترنت و روی سرور شرکتی که آن نرم افزار را ارائه کرده است اجرا می شود. در نتیجه از دید کاربران، نرم افزار ابری شبیه به وب سایت است که امکان ارتباط با این نرم افزار از طریق مرورگرها یا اپلیکیشن های موبایل وجود دارد. بنابراین کاربران می توانند در هر نقطه از جهان و با هر پلتفرم سخت افزاری از طریق اینترنت به نرم افزار ابری دسترسی داشته باشند. نرم افزار حسابداری سپیدار ابری نرم افزار مبتنی بر ابر است.

نرم افزار ابری چه ویژگی ها و مزایایی دارد؟

هر شرکت و سازمانی برای ذخیره اطلاعات خود به نرم افزار ایمن و قابل اعتماد نیاز دارد. همانطور که گفته شد نرم افزارهای ابری بر روی اینترنت اجرا می شوند و از امنیت بالایی برخوردار هستند. از این رو، تمایل به استفاده از سیستم های ابری روز به روز در حال افزایش است. در اینجا برخی از ویژگی های نرم افزار ابری آورده شده است:

مطالب مرتبط :   تفاوت شرکت های سهامی عام و سهامی خاص

امنیت

در نرم افزارهای ابری اطلاعات در فضای ابری ذخیره می شود. اطلاعات در فضای ابری رمزگذاری شده و امنیت بالایی را فراهم می کند. با این حال، امنیت نرم افزارهای ابری همچنان یکی از چالش های پیش روی توسعه دهندگان این نرم افزار است و همواره در تلاش برای ارتقای این امنیت هستند.

کاهش هزینه

یکی دیگر از ویژگی‌های نرم‌افزار ابری که یکی از مزیت‌های آن محسوب می‌شود، صرفه‌جویی در هزینه‌ها است، زیرا این نرم‌افزارها کاربران را از محیط و تجهیزات فیزیکی که برای اجرای نرم‌افزارهای سنتی مورد نیاز بود بی‌نیاز کرده و در نتیجه هزینه‌های سازمان را کاهش می‌دهد.

بازیابی سریع اطلاعات و قابلیت اطمینان

اطلاعات و داده ها ممکن است به دلیل برخی حوادث و رویدادها از بین بروند. نرم افزار Cloud امکان از بین رفتن اطلاعات را کاهش می دهد و در صورت بروز مشکل می توانید از بازیابی اطلاعات مطمئن باشید.

دسترسی آسان به اطلاعات

نرم افزار Cloud بدون در نظر گرفتن زمان و موقعیت جغرافیایی به راحتی قابل استفاده است. اطلاعات در مورد نرم افزار ابری همیشه به راحتی در دسترس است.

اشتراک گذاری فایل ها

ذخیره اطلاعات در فضای ابری این مزیت را دارد که اطلاعات و داده ها را می توان در هر زمان و از هر مکان با دیگران به اشتراک گذاشت. نرم افزار Cloud به کاربران اجازه می دهد تا با اشتراک گذاری داده ها با سایر کاربران همکاری کنند.

به روز رسانی سریع، آسان و خودکار

برخلاف نرم‌افزارهای سنتی که نیاز به به‌روزرسانی دستی دارند، به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار ابری به‌طور خودکار و بدون نیاز به تلاش انسانی انجام می‌شوند.

سازگاری سخت افزاری

از آنجایی که نرم افزارهای ابری بر روی اینترنت اجرا می شوند، مستقل از هر نوع پلتفرمی هستند و بر خلاف نرم افزارهای سنتی که به نوع سیستم عامل و کارت گرافیک و غیره بستگی دارند، نرم افزارهای ابری را می توان بر روی هر دستگاهی از جمله تلفن همراه، تبلت و … استفاده کرد. لپ تاپ،کامپیوترهای شخصی.و… قابل اجراست. این ویژگی Cross-Device نام دارد.

پشتیبان گیری خودکار

نرم افزار Cloud می تواند پس از هر تغییر داده و هر عملیاتی که توسط کاربر انجام می شود، به طور خودکار عملیات پشتیبان گیری را انجام دهد. با این قابلیت کاربر می تواند مطمئن باشد که اطلاعات خود را در چند فضای مختلف ذخیره می کند.

مطالب مرتبط :   تولید ناب یا بهینه چیست؟

نرم افزار های ابری چقدر امنیت دارند؟

نرم افزار ابری یکی از مدرن ترین سیستم های فناوری اطلاعات است که امکان ذخیره اطلاعات از طریق اینترنت و فضای مجازی را در اختیار سازمان ها قرار می دهد. به همین دلیل امنیت داده ها در این سیستم بسیار مهم است. امنیت نرم‌افزار ابری به مجموعه‌ای از فناوری‌ها، خط‌مشی‌ها، خدمات و کنترل‌هایی اطلاق می‌شود که امنیت اطلاعات و داده‌ها را افزایش می‌دهند و به طور کلی زیرساخت ابر را بهبود می‌بخشند. از آنجایی که فضای اینترنت به دلیل دسترسی افراد مختلف به آن، فضایی ناامن محسوب می شود، امنیت نرم افزارهای ابری موضوعی بسیار چالش برانگیز است.

امنیت ابری معمولاً یک لایه حفاظتی برای اطلاعات ایجاد می کند. یکی از موثرترین روش های امنیت ابری، رمزگذاری و رمزگذاری داده ها است. استفاده از رمزگذاری خطر از دست رفتن اطلاعات را تا حد زیادی کاهش می دهد. استفاده از فایروال نیز یک روش موثر امنیتی ابری است که یک مانع امنیتی مجازی در اطراف زیرساخت ابر ایجاد می کند.

از نظر سخت افزاری، امنیت اطلاعات در نرم افزارهای ابری به گونه ای تامین می شود که ذخیره سازی اطلاعات به سخت افزار خاصی محدود نمی شود و در واقع اطلاعات روی هیچ سخت افزاری ذخیره نمی شود، بلکه در اینترنت ذخیره می شود. و روی ابر از این رو حوادثی مانند آتش سوزی، سرقت و غیره. نمی تواند باعث از بین رفتن داده ها و اطلاعات شود.

چگونه امنیت نرم افزارهای ابری را افزایش دهیم؟

برای نرم‌افزارهایی که در فضای ابری اجرا می‌شوند، هیچ چالشی مهم‌تر از امنیت وجود ندارد. تهدیدات امنیتی همیشه با فناوری به روز می شوند و نرم افزارهای ابری همیشه در معرض خطرات امنیتی هستند زیرا در اینترنت اجرا می شوند. اهمیت زیاد امنیت نرم افزارهای ابری باعث می شود تا کاربران همواره به دنبال راهی برای افزایش امنیت این نوع نرم افزارها باشند.

اولین و بهترین راه برای اطمینان از امنیت داده ها هنگام استفاده از نرم افزار ابری، انتخاب ارائه دهنده نرم افزار ابری مناسب و قابل اعتماد است. زیرا تا حد زیادی مسئولیت امنیت داده ها بر عهده شرکت ارائه دهنده نرم افزار است و این شرکت ها باید بتوانند حفاظت از زیرساخت ها را به خوبی انجام دهند. اما از آنجایی که مشکلات امنیتی نرم افزار همیشه توسط شرکت ارائه دهنده ایجاد نمی شود و روش استفاده از نرم افزار نیز از نظر امنیت آن موثر است، در مرحله بعدی کاربران می توانند اقداماتی را انجام دهند که مطابق با نرم افزار امنیت ابری بسیار موثر خواهد بود.

رمز عبور ایمن

یکی از مهم ترین راه های حفاظت از اطلاعات و افزایش امنیت داده ها استفاده از رمز عبور امن است. رمز عبور امن شامل حروف، اعداد و نمادهای مختلف است که اگرچه به خاطر سپردن آنها دشوار است، اما حدس زدن و شکستن آنها تقریبا غیرممکن است. رمز عبور نرم افزار باید پیچیده و قوی باشد و تا حد امکان حاوی اعداد یا نام شخصی نباشد. همچنین بهتر است رمزهای عبور مختلف برای نرم افزارهای مختلف روی یک کاربر وجود داشته باشد.

مطالب مرتبط :   همه چیز در مورد برابری عمودی

احراز هویت چند عاملی

احراز هویت چند عاملی یا چند عاملی نیز یکی از راه های افزایش امنیت نرم افزارهای ابری است. با استفاده از این روش، کاربر هنگام ورود به نرم افزار یک لایه امنیتی اضافی ایجاد می کند، البته علاوه بر نام کاربری و رمز عبور، کاربر باید فاکتور یا فاکتورهای دیگری برای احراز هویت ارائه دهد.

استفاده از نظارت بر فعالیت آنلاین

برخی از ارائه دهندگان نرم افزار ابری خدمات بیشتری را برای استفاده از نرم افزار ارائه می دهند. نمایش جزئیات آخرین ورود، مانند تاریخ و زمان ورود، نوع دستگاه، سیستم عامل و غیره. از جمله این خدمات هستند. از این خدمات می توان برای افزایش امنیت استفاده کرد.

استفاده از آنتی ویروس

بدافزارها و نرم افزارهای مخرب که به عنوان ویروس نیز شناخته می شوند، امنیت داده ها را به خطر می اندازند. این بدافزارها با حمله به رایانه یا گوشی هوشمند اطلاعات را می دزدند. بازدید از وب سایت های خطرناک و کلیک بر روی لینک های ناشناس می تواند راهی برای حمله به بدافزار باشد. از آنجایی که بدافزار مخفیانه کار می کند، بهتر است کاربران برای دسترسی به نرم افزار ابری، یک برنامه آنتی ویروس را روی سیستمی که استفاده می کنند نصب کنند و به طور مداوم آن را به روز کنند تا بدافزار به موقع شناسایی شود.

مراقب فیشینگ و سایر روش های هک باشید

کاربران نرم افزارهای ابری باید همیشه در مقابل هکرها آماده باشند. هک فقط یک نرم افزار نیست و با یک تماس تلفنی و دادن اطلاعات به افراد ناشناس اطلاعات شما هک می شود. فیشینگ نیز یکی از روش های هک است که با کلیک بر روی لینک های ناشناس و ناامن ارسال شده در ایمیل ها انجام می شود. تمامی کاربران نرم افزارهای ابری باید از روش های مختلف هک آگاه باشند و از افتادن در دام هکرها خودداری کنند.

مقالات مرتبط

مالیات مکسوره چیست؟ 15 آبان 1402

مالیات مکسوره چیست؟

مالیات مکسوره مالیات تکلیفی یا مکسوره یکی از انواع مالیات است که برای صاحبان مشاغل و حسابداران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در رابطه با این نوع مالیات، مسائل زیادی مانند نحوه محاسبه، انواع، پرداخت و مواردی از این...

مقالات ادامه مطلب
چه خطراتی امنیت فروشگاه اینترنتی را تهدید می‌کنند؟ 18 دی 1401

چه خطراتی امنیت فروشگاه اینترنتی را تهدید می‌کنند؟

امنیت فروشگاه اینترنتی در طول 10 سال گذشته، تعداد خرده فروشان آنلاین به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این رشد را می توان مرتبط با بهبود زیرساخت اینترنت در کشورمان و همچنین شکل گیری الگوهای رفتاری جدید در بین مردم...

مقالات ادامه مطلب
7 راه ساده برای بازیابی حسابداران پس از یک دوره سخت کاری 15 مهر 1401

7 راه ساده برای بازیابی حسابداران پس از...

آیا شما از آن دسته افرادی هستید که پس از یک دوره پرمشغله، صبح زود را مانند یک کابوس می گذرانید و با ظاهری شلخته سر کار حاضر می شوید و به دلیل دیر رسیدن نمی توانید به مدیر خود...

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین