4 روش تضمینی برای بهبود نقدینگی و قیمت گذاری

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

4 روش تضمینی برای بهبود نقدینگی و قیمت گذاری
30 شهریور 1401
useradmin
1885

برخی از مدیران بر این باورند که به راحتی می توانند راهکارهایی را برای رهایی از مشکلات نقدینگی قیمت در شرکت خود پیاده سازی کنند. هنگامی که آنها سعی می کنند این کار را انجام دهند، اغلب تصمیمات عملیاتی ضعیفی می گیرند، مانند قیمت گذاری کمتر برای یک کالا یا ارائه تخفیف.

چنین تصمیماتی منجر به عواقب ویرانگری میشود. در واقع، تصمیم نادرست به دلیل مشکلات نقدینگی، حاشیه سود کمتری نسبت به آنچه که هدف شما است، خواهد داشت.

راه‌های مختلفی برای بهبود جریان نقدی وجود دارد، اما همه آنها اعمال می‌شوند به شرطی که از روش قیمت‌گذاری مطمئن باشید زیرا شرکت‌ها همیشه نگران از دست دادن کسب‌وکار خود هستند. ممکن است مدل‌های قیمت‌گذاری و آزمایش صحیح نباشند.

بهینه سازی مدل قیمت گذاری بیشترین تاثیر را بر نقدینگی دارد. هنگامی که واقعاً قیمت گذاری را برای کسب و کار خود ارزیابی می کنید، با محاسبه حاشیه سود ناخالص و قیمت گذاری خود شروع کنید و درک خوبی از نحوه قیمت گذاری نیروی کار خود به دست آورید. به این ترتیب شما تجربه بهتری با مدل قیمت گذاری خود خواهید داشت.

بهترین راه برای بهینه سازی قیمت گذاری چیست؟

در این بخش به چهار روش بهینه سازی قیمت گذاری می پردازیم:

1.محاسبه حاشیه سود ناخالص

حاشیه سود ناخالص عامل تعیین کننده سودآوری کسب و کار است.

سود ناخالص یکی از مواردی است که متأسفانه اغلب نادیده گرفته می شود و در صورت سود و زیان مورد استفاده قرار نمی گیرد. با این حال، سود ناخالص و همتای آن یعنی حاشیه سود ناخالص، عناصر اساسی تصمیماتی هستند که یک صاحب کسب و کار کوچک اتخاذ می کند: قیمت گذاری کسب و کار.

مطالب مرتبط :   پیمانکار کیست و چه وظایفی دارد؟

راز سودآور کردن شرکت شما این است که سود ناخالص خود را محاسبه کنید تا توانایی بالقوه خود را برای پوشش تمام هزینه های تجاری خود تجزیه و تحلیل کنید.

حاشیه سود ناخالص، سود ناخالص شما است که به صورت درصدی از درآمد بیان می شود. اگر حاشیه سود ناخالص خود را به درستی محاسبه کنید، آنگاه خواهید دانست که چه زمانی قیمت محصولات و خدمات مختلف را افزایش دهید.

افزایش قیمت ها در زمان مناسب و برای محصولات و خدمات مناسب بهترین راه برای تأثیرگذاری بر نقدینگی است که در نهایت بر حاشیه سود ناخالص شما تأثیر می گذارد. محاسبه درصد سود ناخالص بهترین راه برای پیگیری سودآوری مشتری یا کسب و کار شما است.

درصد حاشیه سود ناخالص به شرح زیر محاسبه می شود:

100 * (درآمد/سود ناخالص) = درصد حاشیه سود ناخالص

برای مثال، 2 میلیون دلار تقسیم بر 4 میلیون دلار ضربدر 100 برابر با 50 درصد حاشیه سود خواهد بود.

ردیابی ماهانه حاشیه سود ناخالص و مقایسه آن با حاشیه سود ناخالص هدف گذاری شده، صاحبان مشاغل را راهنمایی می کند تا از مسائل نقدینگی آگاه شوند.

تجزیه و تحلیل حاشیه سود ناخالص می تواند مشکلات مربوط به شغل، مشتری یا شرکت را بهتر شناسایی کند. این نوع هوش عملیاتی همچنین به شما در تصمیم گیری در مورد قیمت گذاری آینده کمک می کند.

2.بهایابی انجام کار

قیمت گذاری شغل برای صاحبان مشاغل کوچک و متوسط ​​ضروری است

بهترین راه برای نظارت بر سود ناخالص به ریال و درصد، اجرای برخی از حالت های بهایاب شغل است. یک سیستم بهایابی شغلی که به درستی طراحی شده باشد، هزینه های واقعی ارائه خدمات یا محصولات را ردیابی می کند.

مطالب مرتبط :   بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد؛ هر آنچه باید بدانید

بنابراین می توانید قیمت گذاری را به گونه ای انجام دهید که به حاشیه سود ناخالص هدف دست یابد و در نتیجه نقدینگی را بهبود بخشد.

اگر بر اساس زمان انجام کار کارکنان خود درآمد کسب می کنید، فقط باید یک سیستم ردیابی زمان را پیاده سازی کنید تا ببینید آیا به درستی زمان صرف شده در کار را جبران می کنید یا خیر.

بزرگ‌ترین مزیت قیمت‌گذاری واقعی در محل کار این است که می‌دانید چیزی از قلم نیفتاده است و برای هر چیزی که به دست می‌آورید پول می‌پردازید.


روشی برای بهایابی نیروی کار

درک مناسب از کل هزینه های نیروی کار به شما کمک می کند تا قیمت گذاری را برای دستیابی به سود ناخالص هدف تعیین کنید.

این در واقع به شما کمک می کند قیمت گذاری درستی داشته باشید و بیشتر مشکلات نقدینگی خود را حل کنید. شما می توانید تمام هزینه های خود را پوشش دهید و فقط ارزش دریافتی خود را بپردازید.

شما می توانید این کار را برای هر کار جداگانه انجام دهید. بینش درست در مورد قیمت‌گذاری بلادرنگ به شما این امکان را می‌دهد که تمام ارزش‌ها و زمان صرف شده برای یک کار را بدانید و به شما امکان می‌دهد برای هر شغل قیمت بالاتری دریافت کنید.

نسبت سود ناخالص خود را در هر بخش (شغل) نسبت به آنچه انتظار دارید و میانگین صنعت مقایسه کنید. این به شما کمک می‌کند تا دقت خود را در قیمت گذاری های آتی افزایش دهید.

بهبود نقدینگی و قیمت گذاری

3.آزمایش مدل قیمت گذاری

همانطور که گفته شد، سود ناخالص و همتای آن، حاشیه سود ناخالص، عناصر اساسی مهم ترین تصمیمی است که صاحب یک کسب و کار کوچک می گیرد.

مطالب مرتبط :   پایه مالیاتی چیست؟

شما باید در نظر بگیرید که محصولات یا خدمات شما چقدر قیمت دارند و آیا حاشیه سودی که قیمت گذاری ایجاد می کند، کلید به حداکثر رساندن جریان نقدی شما است یا خیر.

  • قیمت شما باید تمام هزینه های مستقیم شما را پوشش دهد.
  • قیمت گذاری همچنین باید هزینه های سربار شما را پوشش دهد و برای شما سود ایجاد کند.

مدل های قیمتی را که به بهترین وجه مناسب کسب و کار شما هستند بیابید، این مدل ها را می توان به یکی از روش های زیر طراحی کرد:

قیمت گذاری بر اساس ارزش
هزینه ثابت
زمان و مواد
نقطه عطف
چگونه مدل قیمت گذاری خود را برای بهبود نقدینگی شرکت خود بهینه می کنید؟ به گزارش های مدیریت بروید و یک بار دیگر داده ها را بررسی کنید.

گزارش‌های مدیریت به شما کمک می‌کند تا بفهمید که آیا شغل‌های خود را به درستی قیمت‌گذاری کرده‌اید یا خیر. همچنین می توانید مشتریان سودآور و عوامل برنده آنها را شناسایی کنید.

سپیدار سیستم با ارائه نرم افزار حسابداری سپیدار با شعار «ساده و پایدار» به شرکت های بزرگ و کوچک کمک می کند تا شرکت خود را کاملاً هوشمندانه مدیریت کرده و به امور اقتصادی رسیدگی کنند. آریا تراز، نمایندگی سپیدار سیستم در اصفهان در سراسر کشور در زمینه مدیریت بهبود نقدینگی و قیمت گذاری تاثیر بسزایی در رشد و توسعه کسب و کار دارد. برای خرید نرم افزار حسابداری فروشگاهی و شرکتی دشت و سپیدار و یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد این مجموعه به صفحه اصلی سایت مراجعه و یا با کارشناسان آریا تراز تماس حاصل فرمایید.

شرکت آریا تراز نمایندگی فروش سپیدار سیستم و نرم افزار حسابداری سپیدار به همراه پشتیبانی و آموزش با مناسب ترین قیمت می باشد.

مقالات مرتبط

حسابداری در منزل چگونه است؟ 19 تیر 1402

حسابداری در منزل چگونه است؟

امروزه بزرگترین دغدغه کسانی که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند یا مهارت کسب کرده اند، یافتن شغل مناسب است. شرایط اقتصادی جامعه در سال های اخیر باعث شده بسیاری از افراد شاغل به دنبال کار نیمه وقت...

مقالات ادامه مطلب
صورت وضعیت در پیمان چیست؟ مراحل بررسی، ثبت حسابداری و یک نمونه 1 آبان 1401

صورت وضعیت در پیمان چیست؟ مراحل بررسی، ثبت...

صورت وضعیت در پیمان چیست؟ صورت وضعیت پیمان یکی از انواع اسناد حسابداری است که میزان خدمات ارائه شده یا کار انجام شده در یک برهه زمانی معین را مشخص می کند و مبلغ پرداختی برای کار و خدمات را...

مقالات ادامه مطلب
آموزش تعریف مشخصات محصول و خدمات در نرم افزار حسابداری سپیدار 22 مرداد 1401

آموزش تعریف مشخصات محصول و خدمات در نرم...

یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که کاربران انبار با آن مواجه هستند، عدم امکان ثبت اطلاعات اضافی درباره کالا مانند اطلاعات فیزیکی کالا از قبیل جنس، مدل، وزن، حجم یا موقعیت کالا در انبار و غیره است. در واقع، نمی توان...

آموزش سپیدار, مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین