نحوه استعلام مالیات کارتخوان با کد ملی

دسته بندی

آخرین مقالات

برچسب ها

ارتباط با ما

نحوه استعلام مالیات کارتخوان با کد ملی
3 آبان 1402
useradmin
1416

طبق قانون پایانه های فروشگاهی و نظام مالیات دهندگان، کلیه افرادی که دارای دستگاه کارتخوان هستند باید مالیات کارتخوان را به موقع پرداخت کنند. برای این منظور، مودیان باید ابتدا از میزان مالیات پرداختی آگاه باشند. راه های مختلفی برای اطلاع از مالیات بر کارت خوان ها وجود دارد. در ادامه این مطلب به بررسی استعلام مالیات کارتخوان از طریق سامانه مودیان می پردازیم. اگر به دنبال راهی آسان برای جستجوی بدهی های مالیاتی هستید، تا پایان این مقاله مفید با ما همراه باشید.

آموزش استعلام مالیات کارتخوان با کد ملی در سامانه امور مالیات

برای استعلام مالیات کارتخوان ابتدا باید در سایت سامانه امور مالیاتی کشور ثبت نام کرده و پرونده مالیاتی را ارسال کنید. پس از ارسال پرونده مالیاتی، افراد به راحتی می توانند مالیات دستگاه کارتخوان با کد ملی را بررسی کنند. در ادامه این مراحل را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

مراحل تشکیل پرونده مالیاتی؛ پیش‌نیاز استعلام مالیات کارتخوان

یکی از دلایل اصلی ارسال پرونده مالیاتی اخذ کد اقتصادی است. همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی برای تسلیم اظهارنامه موظف به ارائه پرونده مالیاتی هستند. برای تشکیل پرونده مالیاتی باید وارد سایت رسمی سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس tax.gov.ir شوید. از قسمت «خدمات اصلی مالیاتی» روی گزینه «پیش ثبت نام و ثبت نام الکترونیک» کلیک کنید. در صفحه مربوط به پیش‌ثبت‌نام و ثبت‌نام، باید نوع مودی (حقیقی یا حقوقی) مشخص شود. در ادامه باید مراحل زیر را طی کنید:

مطالب مرتبط :   بهترین نرم افزار حسابداری ابری

اطلاعات اولیه را تکمیل و تأیید کنید
دریافت نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک
وارد کردن اطلاعات دقیق مرتبط با فعالیت تجاری
ارائه مدارک به اداره مالیات و تایید اطلاعات
پس از گذراندن این مراحل، کد رهگیری به شماره همراه شما ارسال می شود و می توانید نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام جهت ثبت پرونده مالیاتی خود اقدام نمایید. تشکیل پرونده مالیاتی اولین قدمی است که همه صاحبان مشاغل باید برای استعلام مالیات کارتخوان ها بردارند.

اگر جزء مشاغل معاف از مالیات کارتخوان هستید، نیازی به پرداخت مالیات کارتخوان ندارید. به طور کلی، اگر سود سالانه یک کسب و کار کمتر از مقدار مشخصی باشد، نیازی به پرداخت مالیات کارتخوان نخواهد بود. در ادامه توضیح خواهیم داد که چگونه با ورود به پرونده مالیاتی می توانید برای دستگاه کارتخوان کد ملی مراجعه مالیاتی انجام دهید.

 استعلام مالیات کارتخوان

استعلام مالیات کارتخوان با کد ملی در سایت مالیات کارتخوان 

برای مراجعه به بدهی اشخاص حقیقی دارای کد ملی کافی است وارد سامانه مالیاتی الکترونیکی به نشانی tax.gov.ir شوید. در صفحه اصلی روی گزینه «سایر خدمات مالیاتی» کلیک کنید و از زیر منوی باز شده روی گزینه «استعلام بدهی مالیاتی» کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه صفحه جدیدی باز می شود که در آن باید کد ملی (افراد حقیقی) یا شناسه ملی (اشخاص حقوقی)، رمز عبور و عبارت تصویر امنیتی را وارد کرده و روی گزینه “ورود به درگاه ملی” کلیک کنید. سپس باید مراحل زیر را طی کنید:

با ورود به درگاه ملی، به قسمت داشبورد مالیاتی هدایت می شوید که اطلاعات خلاصه ای از وضعیت مالیاتی شما در سیستم مالیاتی کشور نمایش داده می شود.
از منوی سمت راست، روی “درخواست‌‌ها” کلیک کنید و “استعلام بدهی مالیاتی” را انتخاب کنید.

 استعلام مالیات کارتخوان


در ادامه امکان درخواست بدهی مالیاتی با کد ملی وجود دارد و به راحتی می توانید میزان بدهی مالیاتی خود را جداگانه مشاهده کنید. ارجاع پرونده مالیاتی توسط کد مالیاتی برای اشخاص حقوقی انجام می شود. یعنی اشخاص حقوقی می توانند با شناسه ملی به جای کد ملی، مبلغ دقیق مالیات دستگاه کارتخوان شرکت را مشاهده کنند.

مطالب مرتبط :   سربار تولید چیست؟

به مدیران فروشگاه ها توصیه می کنیم برای محاسبه دقیق میزان مالیات از نرم افزار سپیدار سیستم استفاده کنند. نرم افزار حسابداری سپیدار سیستم با افزایش سرعت عملیات مالی و ارائه خودکار گزارشات مالی دقیق، ضریب خطا را کاهش می دهد.

روش محاسبه مالیات کارتخوان در سال ۱۴۰۲

بر اساس قانون پایانه‌های فروشگاهی و نظام مالیاتی، کلیه تراکنش‌هایی که از طریق دستگاه‌های کارتخوان انجام می‌شود، فعالیت تجاری بوده و مشمول مالیات هستند. برای محاسبه مالیات کارتخوان یا مالیات بر درآمد مشاغل، از نرخ های نشان داده شده در جدول زیر استفاده می شود:

درصد مالیاتمیزان درآمد مشمول مالیات سالانه
۱۵ درصددرآمد سالانه از ۱ تا ۲۰۰ میلیون تومان
۲۰ درصددرآمد سالانه از ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان
۲۵ درصد درآمد سالانه از ۴۰۰ میلیون تومان به بالا

روش پرداخت بدهی مالیاتی کارتخوان چیست؟

برای پرداخت بدهی مالیاتی ابتدا باید به سامانه مالیاتی الکترونیکی به آدرس tax.gov.ir مراجعه کنید. در صفحه اصلی روی گزینه «پرداخت الکترونیکی مالیات» کلیک کنید. سپس با ورود به صفحه payment.tax.gov.ir و ورود به حساب کاربری، روی گزینه «دریافت شناسه قبض جدید» کلیک کنید. سپس با پرکردن اطلاعات درخواستی و شماره شناسه فاکتوری که برای شما صادر می شود، به راحتی می توانید بدهی مالیاتی کارتخوان خود را به صورت آنلاین پرداخت کنید.

 استعلام مالیات کارتخوان

پرداخت به موقع مالیات کارتخوان ها با استفاده از نرم افزار حسابداری

در این مقاله به بررسی روش استعلام مالیاتی دستگاه کد ملی کارت خوان پرداختیم. به طور کلی، افرادی که صاحب کسب و کار هستند و از دستگاه های پز برای انجام تراکنش های مالی استفاده می کنند، به عنوان کارتخوان مشمول مالیات می شوند. هر تراکنش انجام شده توسط دستگاه پز جزء درآمد این افراد بوده و مشمول مالیات می باشد.

مطالب مرتبط :   ثبت بارکد برای کالا در نرم افزار سپیدار

سازمان امور مالیاتی کشور قوانین سختگیرانه ای را برای پرداخت مالیات در نظر گرفته است. به همین دلیل توصیه می کنیم اگر صاحب کسب و کار یا مدیر مالی یک واحد اقتصادی با استفاده از نرم افزارهای حسابداری پیشرفته مانند نرم افزار سپیدار، صورت های مالی خود را همیشه به روز نگه دارید تا بتوانید مالیات را به موقع پرداخت کنید. اگر در مورد مالیات کارتخوان و موارد مرتبط سوالی دارید، در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.

مقالات مرتبط

7 راه ساده برای بازیابی حسابداران پس از یک دوره سخت کاری 15 مهر 1401

7 راه ساده برای بازیابی حسابداران پس از...

آیا شما از آن دسته افرادی هستید که پس از یک دوره پرمشغله، صبح زود را مانند یک کابوس می گذرانید و با ظاهری شلخته سر کار حاضر می شوید و به دلیل دیر رسیدن نمی توانید به مدیر خود...

مقالات ادامه مطلب
هوشمندسازی کسب‌ و کارها با استفاده از نرم‌ افزار حسابداری 26 شهریور 1401

هوشمندسازی کسب‌ و کارها با استفاده از نرم‌...

مفهوم هوشمندسازی کسب و کارها از ایده ها، روش ها، فرآیندها و فناوری هایی است که برای تبدیل داده های خام به اطلاعات مفید و معنادار استفاده می شود. امروزه شرکت ها با انواع نرم افزارهای حسابداری و ایجاد فرصت...

مقالات ادامه مطلب
ثبت انواع سند حسابداری 19 شهریور 1401

ثبت انواع سند حسابداری

ثبت انواع سند حسابداری شرکت آریا تراز فردا در مورد سند حسابداری توضیح و ارئه می دهد. سند حسابداری چیست و به چند دسته تقسیم می شوند؟ تمام مدارکی که اطلاعات مالی شرکت که ارائه و ثبت می شوند و...

مقالات ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

lf1

سپیدار همکاران سیستم، مجموعه ای از نرم افزارهای مالی است که با بسته های بازرگانی، تولیدی، خدماتی، پخش و پیمانکاری برای مدیریت هوشمندانه ی شرکت های متوسط و کوچک طراحی شده است و متناسب با نیازهای این کسب و کارها، کاربری بسیار ساده ای دارد.

سپیدار، بخش های عملیاتی حسابداری، مالی و اداری، تامین و خرید، فروش و پخش را پوشش می دهد.

ارتباط با ما

تمامی حقوق متعلق به شرکت آریا تراز میباشد

طراحی و توسعه توسط طراحی سایت اصفهان و سئو سایت اصفهان – آیسو دیزاین